Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Brownies Kukus Sukatan Cawan

Resepi Brownies Kukus Sukatan Cawan

Resepi Brownies Kukus – Resipi Brownies coklat Assalamualaikum Bertiga adalah sangat mudah membuatnya. Tidak perlu Mixer, hanya Campurkan satu pisau kayu atau spatula untuk jer. Walaupun cara menjadikannya sangat mudah tetapi sangat enak. Sudah nama TRIPLE COKLAT BROWNIES akan menggabungkan tiga jenis coklat di dalamnya rasa coklat yang lazat.

Resepi Brownies Kukus
Gambar Brownies Kukus

Penuh dengan kemewahan dan kualiti yang tinggi. Penggunaan membuat coklat coklat yang luar biasa. Tidak mengapa membeli lebih banyak Tiket di rumah dia berbaloi. Penggemar coklat, anda perlu cuba brownie. Saya buat menyentuh yang pasti hasil yang berkedut (seperti kedutan brownies) atau tidak. Selepas saya meletakkan duit syiling coklat beryl dan Tabur beberapa cip coklat di atas yang mungkin memberi kesan kepada kedutaan-kedutaan yang terjejas atau mMG mesej jAP kedut marmar wallah … Walau apapun sedap.

[irp]

Resepi Brownies Kukus

Bilangan pengunjung ke eny brownies dan lembap ni sedap jika dimakan berikutan pagi. Puck saya dan makan suam2 masih lagi dah dahnnnnn lazat. Sengaja x kerana supaya saya boleh menikmati rasa sebenar daripada yang sudah kehabisan brown ni solo hehee (benornya malas) selepas anak2 suka makan untuk duduk xo pergi (merebut dan road) n sentuh untuk merebut betul satu hidangan sudu seperti la … budak2 bersetuju. Okay … Mari bebelannya nau staples resipi lama.

[irp]

Bahan-bahan :

 • 300g coklat gelap
 • 100 gm mentega
 • 100 gm gula perang – jika anda menggunakan gula kastor, sedikit kurang gm 80
 • Telur saiz 3
 • 1 sudu teh esen vanila
 • 125 gm tepung
 • 1/4 cawan coklat cip
 • 1/4 cawan putih cip coklat (coklat putih)
 • 1/2 sudu kecil garam
 • Jika anda suka anda boleh menambah dicincang walnut dan badam ke dalam adunan (Pg LiNa Langkau Menu kacang hb)

Cara memasak :

 1. Panaskan ketuhar pada suhu 160C (ketuhar LiNa Pg 150C)
 2. Potongkan bar coklat dan mentega ke dalam kepingan kecil dan cairkannya dengan kaedah double-sangkar supaya marjerin menjadi cecair sepenuhnya. Keluarkan dari api.
 3. Tambah gula, esen vanila adalah huru-hara. Masukkan
 4. Tambah telur satu demi satu. Setiap bahagian dilengkapi, huru-hara dan kemudian masukkan satu sama lain. Buat. Tergesa-gesa itu segera memakai sudu.
 5. Masukkan tepung dan garam. Sukarasa tetapi tidak bercampur-campur.
 6. Tambah cip coklat. Simpan sedikit ke atas taburkan
 7. Tuangkan rujukan semasa dan letakkan di bahagian bawah kertas (kertas). Hutan kertas untuk sedikit lagi yang terakhir sangat mudah untuk menarik brownies daripada rujukan.
 8. Tuang cip coklat ke atas. Boleh juga menambah walnut atau badam.
 9. Bakar pada 160C selama 35-40 minit atau lebih penguji kek keluar Bersih. Jangan masak lebih banyak kerana ia akan menjadi agak kering dan tidak menyenangkan.
 10. Mendapatkan iPod baru yang lembap
 11. Brownie ini bagus untuk dimakan pada hari berikutnya.

 

Leave a Comment