Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Kek Batik Biskut Marie

Resepi Kek Batik Biskut Marie

Resepi Kek Batik Biskut – Malaysia dan tahu kelebihan batik kek ini. Ini adalah kebenaran yang sangat mudah dibuat kerana dia hanya menggunakan biskut dan beberapa bahan lain. Hebatnya, kue batik biasanya tidak perlu dibakar di ketuhar. Ia juga tidak memerlukan peralatan tipikal seperti mesin pusingan atau kerana ia membuat satu lagi kek.

Resepi Kek Batik Biskut
Gambar Kek Batik Biskut

Jadi, jika anda ingin memasak makanan seperti makan kek, atau ingin membawa hidangan ke pejabat ‘potluck’, mungkin mengambil masa dalam kek batik. Dia sesuai untuk semua jenis Majlis. Anda boleh memilih salah satu resipi kek batik di bawah, dan ia terpulang kepada bahan-bahan kegemaran anda di dapur. Mesti ‘angkat’!

[irp]

Resepi Kek Batik Biskut

Untuk resipi yang pertama, di sini kami memaparkan batik resepi kek biskut marie, yang merupakan salah satu asas resepi kek batik yang terbaik. Seperti yang kita tahu, pada dasarnya batik kek resipi menggunakan Marie biskut atau serbuk milo. Resipi ini tidak menggunakan susu manis, dan hanya menggunakan gula untuk meminum serbuk Koko. Jika anda tidak suka rasa manis, mungkin sedikit kurang!

[irp]

Bahan-bahan :

 • 1 pek (350g) biskut marie
 • Separuh daripada mentega
 • telur 2
 • 1 cawan Koko serbuk
 • 1/2 cawan milo
 • 1 cawan air
 • 3/4 cawan gula

Cara Buat Kekketa Marie Kekk Biskut :

 1. Biskut patah.
 2. Di dalam periuk, menggabungkan coco, milo, air, gula. Lebih mudah api, jadi semua telah dibubarkan untuk mengelirukan.
 3. Apabila mentega, bercerai sehingga mentega larut.
 4. Kurangkan haba untuk memasukkan ciuman … agak padat (lebih daripada 30 saat). memadamkan api.
 5. Bilakah biskut yang telah saya pecah sebelumnya.demanded supaya semua dh biskut coklat dalam membran ini. (biskut mengukur rasa.I mahu menggunakan coklat BY BYK burn)
 6. Masukkan dalam lembaran penaik, tekan-b. Bg pepejal terkandung di dalam sejuk sebelum dipotong dan dihidangkan.

Leave a Comment