Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Kek Batik Nestum Sedap

Resepi Kek Batik Nestum Sedap

Resepi Kek Batik Nestum – Resipi bagaimana membuat kek tanpa telur, milo nestum batik lembut dan lazat. Pernahkah anda merasakan batik milo nestum? Jika dia tidak, anda akan berfikir bahawa ini adalah sepotong landak Australia. Pandangan kedua, Snek memang sama. Walau bagaimanapun, jika anda tidak mempunyai mereka, anda akan mengetahui perbezaannya. Hedgehog gouge mempunyai lebih seperti – biskut coklat daripada kek. Sebaliknya, kek batik mempunyai tekstur seperti mana-mana kek lembut dan lembut.

Resepi Kek Batik Nestum
Gambar Kek Batik Nestum

Pada masa ini, terdapat berbagai macam resep keju nestum batik. Beberapa resipi popular termasuk keju kek keju. Masa ini, saya akan berkongsi resepi kek batik nestum tanpa telur yang sangat sihat kerana ia menggunakan bijirin nestum untuk Sarapan Pagi, yang sangat popular di malaysia.

[irp]

Di samping itu, saya juga akan menggunakan milo sebagai serbuk Koko dan rasa coklat. Ayuh keluar milo nestum resep batik keki sebelum meniup air liur. Bagi anda yang ingin mencuba membuat kek boleh cuba batik nestum, resepi yang mudah dan ringkas. Resepi kek batik nestum soft ala chef wan tanpa telur, lazat dan mudah

Resepi Kek Batik Nestum

Resepi Kek Batik (resipi kek Batik) -jika kita bercakap mengenai kek, mungkin tidak banyak. Sekiranya terdapat inovasi yang dicipta oleh Chef untuk pelbagai resipi batik nestum batik. Sering kali kita melihat banyak buku yang dijual akan membincangkan segala macam kek balas.

[irp]

Bahan-bahan kek batik nestum :

 • 2 cawan milo
 • 2 camca besar Koko serbuk
 • 1 boleh penyebab susu pekat
 • 1 buku buttercup
 • 1 paket Marie biskut

Cara Membuat Native Batik Kek :

 1. Pertama mencairkan mentega dalam periuk rendah bertumit rendah. Jika dia marjerin menjadi cair, letakkan susu dan slang lagi benar.
 2. Dari itu, letakkan Milo dan Koko bubuk ke dalam kawah. Masukkan sedikit demi sedikit sambil kacau sehingga dikacau. Jangan biarkan ia dalam kecerobohan.
 3. Masukkan biskut retak merrie (tidak memadamkan) sebelum Pan, dan huru-hara supaya ia dikacau.
 4. Dari itu, masukkan campuran ke dalam lembaran yang dibangkitkan yang telah dialihkan dengan plastik biarkan ia mudah dilepaskan.
 5. Kukus tedik keju batik nestum dengan akhbar-akhbar yang menggunakan pisau.
 6. Setiap kali mantap, simpan pekat memanjat ke dalam dulang sejuk selama kira-kira 3 jam
 7. Jika anak makan kek batik pertama, ambil kira-kira 30 minit kerana dia akan menjadi sukar kerana kemasukan ini dalam peti sejuk.
 8. Batik nestum mudah gembira.
 9. Jika seperti batik kek lebih lembut, memecahkan lutut pertama ‘lutut’ dan biarkan sedikit lemau

Leave a Comment