Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Kek Brownies Bakar Sukatan Cawan

Resepi Kek Brownies Bakar Sukatan Cawan

Resepi Kek Brownies Bakar – Kumbang kecil adalah kernel berwarna coklat yang ringan dan mengandungi walnut, lembab di tengah dan mudah disediakan. Kerana dia mudah dan menggunakan bahan-bahan yang agak mudah, dan rasa cukup baik, maka setiap host rumah tidak dapat menyediakan untuk semua ahli keluarga serta hadiah untuk majlis seperti pertunangan, majlis perkahwinan dan hari jadi. Seperti jenis kek lainnya, bahan utama untuk kumbang kecil adalah telur. Telur akan dicampur dengan gula, esen vanila dan terkena gebu, iaitu tiga kali kandungan awal awal (sebelum serangan).

Resepi Kek Brownies Bakar
Gambar Kek Brownies Bakar

Jangan campurkan garam apabila membunuh telur dengan gula kerana ia akan melambatkan proses pembangunan. Oleh itu, sebanyak mungkin dalam proses membuat brownies mengikuti resipi atau kek, mentega masin jarang digunakan. Garam biasanya dicampur dengan tepung dan dinyatakan pada penghujung proses pembuatan kek.Begitu juga gula, gunakan gula (gula pasir) kerana ia mudah musnah dan mempercepatkan proses berbuih (proses berbuih) yang sangat penting dalam bekalan kuih-muih.

[irp]

Resepi Kek Brownies Bakar

Proses berbuahan adalah untuk memerangkap udara. Sekiranya campuran telur, gula dan bunga esen vanila, kumbang kecil tidak akan naik dan tidak gebu. Walau bagaimanapun, langkah yang paling penting dalam proses membuat kek ini digunakan untuk menentukan telur dan tanda gula, bahan-bahan yang bersih dan benar-benar kering yang mungkin menghalang cahaya campuran dan cahaya.

[irp]

Bahan-bahan :

 • marjerin 1 cawan, marjerin menjadi cair
 • 2 cawan gula kastor
 • 4 telur
 • serbuk Koko 1/2 cawan
 • 1 sudu teh ekstrak vanila
 • 1/2 sudu kecil garam
 • 1-1 / 2 cawan tepung
 • 1/2 sudu kecil serbuk penaik (Bercampur dengan tepung gandum)

Cara memasak :

 1. Campurkan mentega cecair dengan gula caster dan peice.
 2. Kemudian, masukkan telur satu demi satu dan pukul.
 3. Setelah licin, tambahkan serbuk Koko dan tekan benar. Tambah vanila dan esen garam ke dalam pesanan anda.
 4. Sangat terlambat Tambah tepung yang dicampur dengan serbuk mengangkat ke dalam perintah Koko awal.
 5. Jika anda ingin memasukkan bahan tambahan seperti kacang, anda boleh memasukkan selepas langkah 4 ni.
 6. Gosokkan hidangan yang semakin meningkat dan tuangkan campuran ke dalam periuk yang telah lancar awal.
 7. Dibakar dalam ketuhar iaitu 180 darjah C selama 20-25 minit.
 8. Hebat sebelum memotong keinginan anda dan bersedia makan.

 

Leave a Comment