Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Kek Brownies Coklat Nutella Mudah

Resepi Kek Brownies Coklat Nutella Mudah

Resepi Kek Brownies Coklat Nutella – Resipi nutella kukus brownie sangat baik kerana rasa coklat kaya disebabkan oleh 3 jenis coklat di dalamnya. resepi nutella brownies 3 bahan ini adalah jenis kuih yang paling mudah kerana kita tidak perlu bimbang kek bantat, kek tak nak tulis jenis kek resepi chocolate nutella brownies ini kerana ia padat dan tebal dan berat.

Resepi Kek Brownies Coklat Nutella
Gambar Kek Brownies Coklat Nutella

Tidak ringan dan hantu seperti biasa. Hanya bahan-bahan resepi nutella brownies manis agak mahal kerana jika saya mendapat rasa coklat yang sedap untuk meletakkan kualiti Koko atau coklat. Selain menyentuh zaman kanak-kanak menggunakan mentega sebenar dan gula-gula menikmati cip coklat dan kacang jika dikehendaki.

[irp]

Di samping itu, kumbang kecil yang tidak perlu menggunakan mesin pengisar (emparan), adalah agak cukup dengan menggunakan sudu kayu. Kehamilan tidak boleh maju kebanggaan kemudian, lebih sempurna kek resepi brownies nutella azie kitchen adalah sangat luas dan tidak bersinar di atas resepi kek nutella brownies kukus yang retak kat, la. resipi Nutella walnut brownies akan menjadi cantik dan mesti ada retakan yang bersinar padanya;)

Resepi Kek Brownies Coklat Nutella

Triple coklat Brownies resepi ini adalah dari Anna Olson, tapi aku sedikit bahan-bahan pengubahsuaian untuk disesuaikan dengan bahan-bahan yang sedia ada di Malaysia. Sebagai contoh, mentega dan kandungan gula saya Kurangkan banyak sebab-sebab yang kami menggunakan coklat Bar sudah mempunyai banyak kandungan lemak dan gula walaupun ianya coklat gelap tapi masih rasa manis dan lembut dan cair seperti coklat biasa.

[irp]

Bahan – bahan :

  • TELUR 2
  • 200g NUTELLA
  • 9 sudu besar tepung

Cara memasak :

  1. telur dan nutella di bekas yang menggunakan mesin pusingan. Sebagai seorang kanak-kanak yang bersungguh-sungguh untuk menyerahkan paun, tidak ada masalah.
  2. Apabila anda telah dicurahkan tepung gandum sedikit demi sedikit. Resipi asal menggunakan pelbagai tepung (semua tepung tujuan). Tetapi kerana saya tidak mempunyai tujuan tepung, maka saya menggantikannya dengan tepung gandum.
  3. Keperluan, untuk nutella 130g (1/2 cawan Nutella) perlu menggunakan 5 besar camca tepung gandum. Tetapi kerana terdapat hanya 200g nutella, maka saya potong 9 sudu. Tidak, takut tepung, kurang manis kemudian (ini satu-satunya teori yang saya tahu).
  4. Campurkan tepung dengan campuran nutella dan telur supaya ia dikacau. Sedikit yang baik boleh dicurahkan ke dalam rujukan.
  5. Mahu menyerlahkan, paun mungkin mahu menggunakan kotak yang jelas. Saya menggunakan Kotak Empty sedikit, jika saya boleh menyediakan hanya 37 biji.
  6. letakkan di Ketuhar dan Bakar selama 15-20 minit pada 180c (bergantung kepada ketuhar setiap kamu).
  7. Nak tau dah ni brownies untuk masak lagi, gunakan salah satu cawangan atau kayu dan letakkan ke dalam brownie setia. Sekiranya sudah ada makna yang lengkap.

Leave a Comment