Resepi Kek Brownies Coklat Walnut Mudah

Resepi Kek Brownies Coklat Walnut – resipi brownies walnut azlita Tambah kacang di dalamnya jika ia lazat! Lebih-lebih lagi jika lokasi walnut atau badam. Resipi je brownies resipi walnut coklat kukus ni sama jenis resep brownies walnut mengukus saya, tetapi ada beberapa penyesuaian yang dia lebih menendang.

Resepi Kek Brownies Coklat Walnut
Gambar Kek Brownies Coklat Walnut

Tetapi resipi keju keju walnut sedappp lebih daripada resipi resep walnut walnut. Itulah sebabnya untuk pan ganache coklat yang saya suka nutella atau jika di mana-mana okay. resipi brownies walnut fudgy. Walnut merasakan sedikit lemak tetapi jika dimakan segar. tetapi jika ditambah dengan rasa manis sass yang benar-benar lazat dia akan menjadi.

[irp]

resipi brownies walnut coklat kukus adalah sangat baik kerana rasa coklat kaya disebabkan oleh 3 jenis coklat di dalamnya. Di samping itu, kumbang kecil yang tidak perlu menggunakan mesin pengisar (emparan), adalah agak cukup dengan menggunakan sudu kayu. Kehamilan tidak boleh maju kebanggaan kemudian, lebih sempurna kek brownie adalah sangat luas dan tidak bersinar di atas brownies yang retak kat, la. resipi biskut kek coklat walnut yang indah dan mesti ada retakan bersinar di atasnya.

Resepi Kek Brownies Coklat Walnut

resepi walnut fudge brownies adalah jenis kuih yang paling mudah kerana kita tidak perlu bimbang kek bantat, kek tak nak tulis jenis kek resepi walnut fudgy brownies kerana itu padat dan tebal dan berat. Tidak ringan dan hantu seperti biasa. Hanya bahan-bahan resepi nutella walnut brownies agak mahal kerana jika saya mendapat rasa coklat yang sedap untuk meletakkan kualiti Koko atau coklat. Selain menyentuh zaman kanak-kanak menggunakan mentega sebenar dan gula-gula menikmati cip coklat dan kacang jika dikehendaki.

[irp]

Bahan-bahan resepi choc walnut brownies :

 • 450 g couverture coklat gelap atau coklat kompaun ditampal
  Jenama Beryl duit syiling
 • 1 cawan walnut, dicincang coarsely dan tidak mempunyai dibakar
 • 160 gm mentega
 • 180 gm gula perang
 • Telur saiz 4
 • 1 sudu teh ekstrak vanila
 • 120 g sendiri meningkatkan tepung, saya menggunakan kekunci biru
 • 30 gram serbuk koko, saya menggunakan jenama Beryl’s
 • Sedikit garam kasar

Kaedah menyediakan resipi walnut walnut :

 1. Panaskan 160C
 2. Cairkan mentega dan garam kasar menggunakan dandang double atau microwave ketuhar. Kacau dan beku seketika
 3. Dilicinkan dengan cecair coklat dan menggunakan dua dandang atau microwave ketuhar. Sukar dan sejuk buat seketika.
 4. JE boleh mencairkan coklat dan mentega semuanya untuk menggandakan dunia atau gelombang mikro
 5. Tepung bercampur dengan serbuk Koko dan sebagainya.
 6. Campurkan telur, mentega cair dan gula perang dalam mangkuk besar. Tambah inti vanila. Menggunakan bilah kayu atau bilah,
 7. Campurkan bahan yang benar-benar semua. Masukkan tepung dan Koko. Masukkan juga walnut yang dicincang ini. Simpan dulang kecil untuk menabur
 8. Masukkan campuran ke dalam 10 x 10 inci menaikkan hidangan. Walnut taburkan di atas.
 9. Letakkannya pada suhu awal.
 10. Masak selama 30-40 minit. Ketuhar Saya perlukan 40 minit untuk dibakar. Panaskan tahap ketuhar ini dan lain-lain, supaya anda dapat melihat apakah anda tidak pasti bagaimana anda ketuhar. Pastikan anda tidak membakar terlebih dahulu.

Leave a Comment