Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Kek Brownies Coklat Mudah

Resepi Kek Brownies Coklat Mudah

Resepi Kek Brownies Coklat – Resipi brownie mengikut cawan piring yang lazat, mudah dan mudah. Satu brownie brownie coklat baru … sekali lagi, kami ingin berkongsi teknik resipi brownie untuk mudah mengukur cawan. Brownies ni jika dibuat dengan teknik yang betul akan menghasilkan permukaan yang sedikit berkedut, dan ia kaya dengan coklat. Resipi cawan brownie fudgy adalah penyusutan yang bagus daripada habuk yang lebih coklat. Oleh itu dia adalah resep cawan brownie coklat yang lazat. 

Resepi Kek Brownies Coklat
Gambar Kek Brownies Coklat

Saya ingin berkongsi resipi coklat untuk cawan piring yang saya buat malam tadi … Resipi brownie cawan saucer cawan Ni berkata, saya bersyukur melihat jika brownies Kak Yani, dapur The Guardian. Sekiranya jig itu kelihatan kepadanya, mashaAllah memeng drooling. Bersama-sama dengan permukaan pecah dan berpintal, tetapi padat dan lembap … Ini tidak benar-benar di malam tido …

[irp]

Ada beberapa resep yang saya google dan cuba Bandingkan. Terdapat hidangan coklat, tidak separuh. Setengah menggunakan serbuk yang semakin meningkat. Tiada resipi rabbani tidak memerlukannya. Oleh itu, jika saya tahu resipi yang boleh menjadi cita rasa kita, ia memaksa banyak eksperimen saya sendiri. Sekiranya saya tidak suka jenis brownies yang kaya.

Resepi Kek Brownies Coklat

Brownie menyertai spec saya mestilah jenis pepejal-solid yang sojal. Pelbagai kekans. Sebelum ini “premix” pernah, tetapi dia adalah sejenis kek coklat. Dia tidak diterima memakai premix Dahlah.Resipi saya ingin berkongsi blog insinerator kak fida. Tetapi … Saya telah diubahsuai sedikit sejak saya mengkaji resipi lain blog2. Dan saya telah bertukar piala gram siap sedia. Untuk mengukur cawan dan bilah saya hilang. Difahamkan le ni dah lama tidak membakar. Resepi OK di sini.

[irp]

Bahan-bahan resepi kek brownies  :

 • 400g memasak blok coklat gred A
 • 150 gm mentega
 • 150 gm gula perang
 • 4 bijik gred A / B gred telur 5
 • 1 sudu teh ekstrak vanila
 • 100 g sendiri meningkatkan tepung
 • 30 g Koko serbuk
 • garam kasar

Cara-cara membuat : 

 1. Mula-mula memanaskan ketuhar pada 160C, mencairkan mentega dan campuran garam halal.
 2. Gred memasak kepingan coklat menjadi kepingan kecil dan cair menggunakan dandang ganda atau microwave ketuhar. Kacau juga.
 3. Tepung dicampur dengan serbuk Koko dan sebagainya, dalam bekas lain, menggabungkan gula caster, gula perang, telur dan esen vanila.
 4. Masukkan tepung dengan coklat. Simpan sedikit coklat untuk meletakkan akhir sekali. Fucked up.
 5. Tuangkan campuran ke dalam kawah yang dibangkitkan yang telah berkaca kertas dan berus dengan sos mentega.
 6. Letakkan kembang kol riser dan masukkan ke ketuhar 30 minit lebih awal.
 7. Jika brownies tidak masak, tester akan Berumur dengan tumpukan kek. Sekiranya cukup cukup untuk memasak, sekeping kek akan disambungkan ke penguji. Boleh menolak suis ketuhar.
 8. Apabila selesai, keluarkan kawah di dalam ketuhar dan biarkan sejuk selama 15 minit. Jangan letakkannya dalam kes yang sejuk kerana ini akan menjadikan kek coklat yang keras
 9. Nikmati resipi coklat ini dengan sentuhan brownies yang lazat, lazat, mudah dan citarasa.

 

Leave a Comment