Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Kek Brownies Lapis Cheese Kukus

Resepi Kek Brownies Lapis Cheese Kukus

Resepi Kek Brownies Lapis Cheese – Untuk peminat keju dan coklat, ini adalah resipi kek coklat cheesecake yang anda perlu cuba. Ni juga merupakan salah satu kegemaran kegemaran Che Nom. Brownies adalah padat dengan coklat yang dilapisi dengan keju krim yang berada di ‘pusaran’ untuk mendapatkan gaya marble.

Resepi Kek Brownies Lapis Cheese
Gambar Kek Brownies Lapis Cheese

Brownies ni lazat jika dimakan sejuk … benar-benar terbaik. Potongan-potongan kecil seperti dalam Gambarajah sesuai untuk disampaikan dalam majlis biasa. Hampir terlupa untuk membaca resep resipi keju coklat yang sodap benar-benar ni. Menu dibuat sepanjang hayat rumah terbuka mini. ramai yang suka. Mempunyai anak lelaki lama untuk kelahiran yang terakhir? Haji tidak datang.

[irp]

Resipi kek coklat coklat miskin O Remix anda. mentang2lah dah tidak berapa banyak nak glamer kerana resipi keju marmar brownies mat gebu dah lama orang tahu … hehe … jika … anda adalah sodappp paling suci … !! Ini semua dek kerana kegilaan resipi baru yang timbul … hehe … apa … untuk saya.

Resepi Kek Brownies Lapis Cheese

resipi kek keju brownies kuk ini adalah yang terbaik … gabungan coklat & keju … yang berani berani nak kesedapannya tu ?? Itulah sebabnya saya meluangkan masa di rumah terbuka mini. Jika ada majlis makan2 gini maka seronok nak membuat sesuatu yang baik kerana ia penuh dengan pengap yang dapat merasa … Jika membuat makan2 batu sendiri tidak mau berhenti mengunyah … tidak mampu sorang2 lemak sapi.

[irp]

Bahan-bahan untuk brownies:

 • 115g coklat gelap atau coklat Kumpulan bittersweet
 • 115g (1/2 cawan) unsalted mentega (unsalted mentega)
 • 150g (3/4 cawan) gula perang
 • telur 2
 • 50g (1/2 cawan) tepung gandum
 • Bahan-bahan untuk keju:
 • 1 telur
 • 225g (1 cawan) cream cheese
 • 50g (1/4 cawan) gula caster
 • 1 bilah kecil esen vanilla

Cara menyediakan kek keju kek coklat :

 1. Pukul telur dalam mangkuk dan tambah keju krim, gula dan pati vanila.
 2. Jadi lembut dan berkrim.

Cara membuat brownies:

 1. Panaskan ketuhar pada suhu 160 ℃. dari dulang 8-8 x 8 inci dengan mentega dan kertas dengan kertas minyak atau kertas kertas.
 2. Panaskan air dalam periuk rebus kecil dan letakkannya dalam mangkuk tahan panas yang besar yang menutup permukaan panci.
 3. Masukkan mentega cincang yang dicincang dan coklat kemudian hubungkan jadi cecair dan sebati.
 4. Sekiranya marjerin menjadi cecair, angkat mangkuk dari periuk mendidih dan seketika apabila memasuki gula caster.
 5. Termasuk telur sedikit demi sedikit dan huru-hara.
 6. Masukkan tepung dan huru-hara perlahan-lahan.
 7. Tuangkan 2/3 dan bukannya campuran kumbang kecil di tulang dan ia rata. Kemudian tuangkan kek keju di atas coklat dan 1/3 lapisan brownie di atas brownies pada rebus dan tuangkan lapisan keju dalam Set. Gunakan swab dan putar untuk mendapatkan gaya seperti marmar.
 8. Dibakar selama 30-35 minit atau set kek ‘set’ di tengah.
 9. Sejuk dan kemudian tuangkan untuk potong kecil ke ketulan.

Petua untuk membuat resipi mentega brownies keju dikukus:

 1. Cheers di peti supaya tikus sebenarnya akan ditetapkan sebelum mereka dipotong.

 

Leave a Comment