Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Kek Coklat Moist Bakar Sukatan Cawan

Resepi Kek Coklat Moist Bakar Sukatan Cawan

Resepi Kek Coklat Moist Bakar – Itik coklat lembap yang dimasak lezat dan terdapat juga banyak versi wap api wanita. Saya bukan seorang yang hebat di dapur, tetapi jika seorang wanita yang namanya terpaksa pergi ke dapur.Bubur resipi resipi coklat yang lembap yang saya dapat dari singapore dalam masa beberapa hari saya sudah berkongsi resipi resep resipi coklat lembap yang boleh membaca atau berkongsi hidangan cawan sukuk sukatan sukun sukatan coklat kepada kawan-kawan.

Resepi Kek Coklat Moist Bakar
Gambar Kek Coklat Moist Bakar

Resepi Kek Coklat Moist Bakar

Kali ini saya ingin berkongsi hidangan ini dan saya menjamin bahawa hasilnya sangat baik. Bagi mereka yang belum dapat memasak biarlah kita belajar bersama, walaupun pembelajaran baru adalah hasil yang dijamin tidak kalah dengan masakan restoran. Mari kita berikan resipi gris lembap coklat untuk sukatan sauk di bawah.

[irp]

Bahan utama :

  • 2 cawan tepung gandum / superfine
  • 2 sudu teh serbuk penaik
  • 2 sudu teh bicarbonate of soda
  • 3/4 cawan koko serbuk

Kaedah penyediaan :

  • Sediakan bekas dan kemudian campurkan semua bahan dan gaul sehingga sebati. Selepas itu seterusnya dan ketepikan.

Bahan-bahan untuk pengadun :

  • 3 telur
  • 2 cawan gula caster
  • 1 cawan minyak masak / marjerin
  • 1 cawan air keruh
  • 1 cawan susu
  • 1 sudu besar coklat emulco

Bekalan

  1. Masukkan semua ramuan ke dalam bekas dan kemudian campurkan dengan menggunakan mesin berputar supaya ia benar.
  2. Jika timbunan itu baik, sila masukkan sedikit demi sedikit atau semuanya sekaligus juga bagus.
  3. Sediakan lembaran minyak-atau marjerin yang meningkatkan dan kemudian dimasukkan ke dalam ketuhar dan dibakar selama 40 minit sehingga 50 minit.
  4. Apabila dah dah mendaftar bau masakan. Boleh ditarik balik.

Masker bahan :

  • 1/2 cawan minyak masak
  • 1/3 cawan susu pekat manis
  • Serbuk koko 1/2 cawan

Bekalan :

  1. Sediakan kuali dan kemudian masukkan semua bahan dan masak dengan api yang mudah dan letakkan susu yang mengikuti air yang kami mahu.
  2. Dan jika saya boleh menyejukkan tuangkan kek.

Leave a Comment