Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Macaroon Mudah dan Sedap

Resepi Macaroon Mudah dan Sedap

Resepi Macaroon – Inilah pertemuan kedua kami yang membuat macaroon dan kedua-dua mereka gagal menghasilkan macaroon seperti mana macaroon dijual di gerai-gerai kedai. Jangan salah faham dengan salah faham, kerana kegagalan kita tidak ada kena-mengena dengan resipi itu tetapi kerana kemahiran kami. Walaupun tidak, tetapi dari segi rasa lazat dan menjadi. Apa saja yang kita seronok lihat kaki yang terbentuk di atas macaroon kita tahu … fokus gambar menyeronokkan kat leg jer.

Resepi Macaroon
Gambar macaroon

Kami dengan cepat menjalankan WhatsApp kat kawan baik kami Raja Halida yang bukan ilmu lokek. Ya lah untuk apa nak lokek lokek, jika kita mati kita akan menyesal tidak cukup untuk melakukan kebaikan dan kebaikan. Jangan bimbang tentang rezeki masing-masing. Kami sudah tahu sejak di kampus lagi apabila sama hidup di kolej yang sama.

[irp]

Dari apa yang dijelaskan, adalah sah bahawa pesanan kami tidak cukup dikaup balik. Kerana pesanan kami tidak mencairkan. Kami sangat takut akan takut kepada anda. Tidak tahu apa yang perlu dilakukan dengan hati ini, jadi takut. Kata King, komposisi itu mesti turun tidak terputus. Kedua, pesanan kami tidak licin kerana serbuk yang kami gunakan masih kasar walaupun nama badam tanah. Kata King sekali lagi, berkisar antara pemproses makanan di seminit dua kerana serbuk badam yang dijual masih agak kasar.

Walaupun tidak, kami juga meletakkan langkah demi langkah gambar kerana kami ingin melihat gambar itu. Kelihatannya pasukan itu melanda sekali lagi buat kali ketiga. Sekiranya anda tidak menjadi terlalu baik, tidak lagi buruk untuk memakan daging ayam.

[irp]

Resepi Macaroon

Betapa manisnya, kemudian artikel itu tidak meneruskan bacaan gula dalam darah naik. Haaa yang sukar, hubby kami juga yang sukar. Tidur kanak-kanak di ward teman-teman kita yang pengecut … Ish macam mana. Resipi bush Jom yang digunakan oleh blogger yang sesak ini ….

Bahan bahan :

 • 80g putih telur
 • 65g gula castor
 • 80g serbuk almond} – mesti benar benar halus
 • 140g gula icing      } diayak
 • Pewarna serbuk

Cara memasak :

 1. Sediakan kertas pembakar tidak lekat. Cat dengan wang 50 sen. Snipe.
 2. Dalam mangkuk bersih dan kering, pukul putih telur sehingga berbuih. Masukkan sos caster sedikit demi sedikit sambil memutarnya ke dalam swab tebal, bertanduk.
 3. Masukkan 1/4 serbuk kacang almond yang dicampur dengan gula ke dalam putih telur. Pusingkannya semula ke arah belakang dengan spatula. Selepas menyiram semua bungkus serbuk almond kecil dan sapukan dengan kaedah yang sama supaya campuran itu akan menjadi sempurna.

Nota :

 1. perintah itu mesti mengalir tanpa henti.
 2. badam mesti lancar maka pesanan itu akan kelihatan licin
 3. Kemudian mari kita letakkan pewarna ini. Untuk susunan ini ni boleh menjadi 6 bahagian. Letakkan swab ke dalam beg plastik atau beg beg.
 4. Kemudian picitkan ke atas sfera yang telah kami buat pada kertas tadi. Sediakan sehingga habis. Ambil tusuk gigi, memecahkan sebarang buih udara yang terbentuk di permukaan macarons ini untuk mengecilkan permukaan macaron supaya ia berlubang apabila terbakar.
 5. Rujuk macarons kira-kira 30-45 minit. Pastikan macaron benar-benar kering yang apabila kita menyentuh macarons permukaan dia tidak dilampirkan berhampiran tangan.
 6. Panaskan ketuhar 150C. Jangan panas sekali lagi macaron pecah atau retak. Letakkan dulang di tengah ketuhar. Dibakar selama 15-20 minit.  
 7. Selepas masak, letakkan macarons dengan kertas terbakar di atas rak dan biarkan mereka sejuk. Dah sejuk, boleh diletakkan apa yang suka ganache.

Leave a Comment