Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Nasi Goreng Ikan Bilis Sedap

Resepi Nasi Goreng Ikan Bilis Sedap

Resepi Nasi Goreng Ikan Bilis – resipi nasi ayam, ini bukan satu hari biasa untuk melakukannya tetapi kerana saya goreng pagi ini, di sini kembali ke kampung kampung, boleh memanggilnya tu tu, percutian rasa begitu. Ke mana sahaja saudara-saudara bebas datang, memimpin mudah dan lazat. Tu iPod.

Cuti sekolah ini, jika anda ingin cepat menyediakan sarapan Pagi, dia boleh mencuba resipi padi ini. Anda juga berkhasiat. Sekiranya anak anda tidak suka pedas, perintah kerana cili sahaja. Jika orang suka pedas, ganti dengan cabai, perlu ditarik balik!

resepi nasi goreng ikan bilis
Gambar nasi goreng ikan bilis

Terdapat banyak versi untuk menyediakan resipi minyak. Gunakan hanya untuk menggunakan kreativiti yang sama seperti cabai kering atau cabai atau cabai. Begitu juga bahan-bahan lain yang digunakan seperti daging, ayam, makanan laut, ikan bilis dan telur. Ia datang kepada kami. Dia sama untuk sayur-sayuran, boleh menggunakan apa saja yang suka seperti kubis, kacang atau bayam kukus. Ini bermakna bahawa semua nafsu mereka nafsu.

[irp]

Resepi Nasi Goreng Ikan Bilis

Saya tiada apa-apa selain mengikuti bahan-bahan di rumah, saya menyertai usul hati anda. Kadang-kadang, saya mempunyai bawang, kadang-kadang saya dihiris. Jadi sesiapa boleh memberi saya resipi nasi goreng kampung. Kosongkan babble babble Sama ada ini bukan sifu sifu tetapi untuk anak yang belajar memasak atau anak kecil yang telah berpindah ke dunia perkahwinan.

[irp]

Bahan-bahan resepi nasi goreng cina :

 • Mangkuk nasi putih
 • 1/2 cawan ikan bilis
 • 3 cili merah
 • 2 cili hijau seluruh
 • 4 bawang merah
 • 2 ulas bawang putih
 • Lobak merah
 • Kubis
 • garam

Kaupah resipi padi lemak:

 1. Bawang kasar, bawang putih, cili merah dan cili hijau (merah pun takpe).
 2. Bahan mentah yang dibersihkan adalah pakaian.
 3. Masukkan ikan yang dipanggang separuh.
 4. Masukkan lobak merah dan lancar memotong kubis panjang. Untuk meletakkan sebarang teppe sayuran lain.
 5. Jika anda tidak meletakkan sayur-sayuran tetapi makan dengan salad sodap juga!
 6. Masukkan nasi putih
 7. Masukkan rasa garam secukupnya.
 8. Biarkan kering sedikit
 9. Bersedia untuk menjadi pemurah.

Terimakasih kalian yang sudah membaca artikel resipi ini. Semoga Bermanfaat!

Leave a Comment