Resepi Roti Gulung Sosej Cheese Simple

Resepi Roti Gulung Sosej Cheese – Aiman memandu sekolah untuk mengambil semula kerja untuk membeli lebih banyak barangan runcit, sehingga rumah terus jatuh. Malam boleh datang bagi saya untuk tidur dan bangun ketika Maghrib memanggil dengan doa. Jadi pergi minum air kosong dan abdomen hutan dengan biskut. Saya menyaksikan kerja rumah Aiman masakan baru. Pada mulanya lelaki soup sopan makan telur dengan pelbagai penjual daging tapi tidak ada rasa. Ni Ni melilit menu itu. Tu dia mempunyai asal usul yang panjang … Mari kita lihat resep sosej roll.haha. Baik untuk kanak-kanak kecil juga boleh dilakukan.

Resepi Roti Gulung Sosej Cheese
Gambar Roti Gulung Sosej Cheese

Resepi Roti Gulung Sosej Cheese

Hye Cik pembaca blog semua Tom! Buat masa ini tidak mahu berkongsi resipi atau bagaimana keju roti roll swiss. Untuk peminat keju ni eda, mesti suka resipi untuk tempoh ini. Ia tidak memerlukan bahan yang rumit atau peralatan rumit yang diperlukan. Hidangan roll roll cheese Swiss boleh dibuat untuk Sarapan Pagi atau teh petang dengan setiap keluarga.

[irp]

Bahan-bahan resepi roti sosej cheese :

 • roti
 • sosej
 • hirisan keju
 • Breadcrumbs
 • telur 2
 • Minyak untuk menggoreng

Langkah membuat resipi untuk roti keju kebun sosej :

 1. Keju dan sosej dengan roti rolling
 2. Dip Roti roti dengan telur yang telah dipukul bunga.
 3. Proses mendapatkan roti roll dengan serbuk roti.
 4. Tempoh pembakar roti dilapisi dengan serbuk roti. Pastikan minyak panas tetapi tidak terlalu panas lagi. Breadcrumbs mudah dibakar.
 5. Pandailah bermain dengan api. Kanak-kanak lelaki bermain dengan api yang terbakar dalam hatinya yang tenang (menyanyi).
 6. Bolehkah anda melihat keju marjerin menjadi cair? Untuk badan je pernah.

Leave a Comment