Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Roti Paratha Mudah Dan Lezat

Resepi Roti Paratha Mudah Dan Lezat

Resepi Roti Paratha Mudah – Tetap resepi roti prata mudah yang mudah dan cepat yang saya suka amat sesungguhnya anak-anak adalah resepi nasi tidak terlibat. Saya sekarang lelaki dipengaruhi oleh dikurangkan beras dan ikan berminyak, jadi mari kita lihat resepi roti prata keju yang kurang berminyak dan Daftar untuk menyiapkan. Akan bahan-bahan di dalam gambar saya ingin mendapatkan kebab yang pernah.

Resepi Roti Paratha Mudah
Gambar Roti Paratha Mudah

Tetapi sebagai kawasan kedai ini rumah roti pita JAP tiba-tiba saya menukar menu roti paratha hahaha … jadi saya meminimumkan bahan yang digunakan.Apabila anda ingin bertindak sesuatu untuk anak-anak, seperti mana-mana Keluarga, ada kalanya Bilakah ibu atau isteri kepada lampiran untuk untuk memikirkan Apa hidangan harus dimasak pada resepi pada hari itu. Kerana, sentiasa memasak makanan yang sama, pastikan dia dan suami akan merasa letih, dan tidak menarik. Tetapi, jika anda mahu pelbagai dalam menu harian anda, hanya boleh berkhidmat gaya Barat, yang mungkin tidak pernah anda buat sebelumnya. Siapa tahu, suami atau anak-anak akan berminat dalam menu baru ini.

[irp]

Resepi Roti Paratha Mudah

Masakan apa yang mudah, mudah, dan agak sihat, dan mampu memenuhi citarasa suami dan anak-anak? Admin mempunyai jawapannya, itulah esepri roti prata berinti untuk membuat pizza yang telah menerima beribu-ribu saham di Facebook, mari kita lihat perkongsian adik-beradik dia Rafiza, langkah demi langkah lengkap dengan gambar dan semua.

[irp]

Bahan – bahan resepi roti prata kentang :

 • Paratha Roti jenama kawan-kawan
 • Burger ayam daging kisar * perlu menjual tetapi jangan tu kat kedai, dan di samping lelaki makan daging xboleh
 • bawang Holand
 • timun
 • Lobak merah
 • Sos cili
 • Sos tomato
 • mayones
 • Mentega

Bagaimana untuk membuat resepi roti prata ayam :

 1. Bawang Holand, dadu timun dan lobak merah. kemudian goreng bahan-bahan yang mereka gunakan butter. Lobak merah tu boleh dimasak sedikit lagi.
 2. Dilenyekkan burger ayam yang jadi musnah, kemudian masukkan bersama-sama dengan bahan-bahan goreng. Burger ayam
 3. memilikinya sendiri minyak xperlu letak jadi kami lantas minyak sehingga ia dimasak secukup rasa. Intipati ayam kita tidak mahu ia kerana jika basah soggy roti paratha takut kami akan koyak minyak pulak. Sebaik-baiknya kering sedikit Tukang masak tanpa menggunakan minyak.
 4. Selepas teras siap untuk dimasak, kami masak roti paratha kami dalam kuali sahaja. Juga tanpa minyak. Makanan itu sendiri sudah lembap.
 5. Gunakan kuali roti paratha untuk mengelakkan melekat ke dalam kuali kusta.
 6. Seperti dalam gambar, kami telah meletakkan teras ayam, bersama sos cili dan sos tomato, meletakkan sedikit mayones. dan gulungan roti.
 7. Taraaa … dah boleh siap makanan kami disediakan dan dihias mengikut kreativiti anda agar ia kelihatan selera pinggan

Leave a Comment