Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Roti Sandwich Sardin Goreng Mudah

Resepi Roti Sandwich Sardin Goreng Mudah

Resepi Roti Sandwich Sardin Goreng – Tajuk resepi roti sardin goreng celup tepung hebat yang betul? Sebenarnya, saya hanya ingin berkongsi resepi roti sardin roll goreng itu, tetapi bahan-bahannya mudah. Roti sardin yang rasa enak apabila terdapat panas dan jagung bawang kasar dicincang. Ini bermakna bahawa bawang merah yang besar tidak dimasak terlalu lama.

Resepi Roti Sandwich Sardin Goreng
Gambar Roti Sandwich Sardin Goreng

Dalam kebelakangan ini, ia tidak mungkin bahawa kemalasan mood melanda. Malas untuk pergi ke dapur, malas untuk malas menulis di blog dan juga apa yang perlu dilakukan apa-apa yang berkaitan dengan blog anda. Saya agak akan membaca sebuah buku yang telah dibaca pada tamatnya sambil membuka beberapa muka surat saya lolling baik. Ingin membeli buku-buku yang juga melompat keletihan, rasa segala-galanya yang ada dalam buku toko untuk membeli dan borong.

[irp]

Hari ini saya telah membuat resepi roti sardin goreng tepung bahawa semua orang sudah tahu bagaimana untuk menyediakan resepi roti goreng sardin saya. Hanya ada tiada kemasukan terus jadi saya tidak mahu pergi ke blog, saya letakkan lebih baik entri ini. Saya ingin menjadikannya selepas makan sardin sandwic dibuat Kak menjadi habis sebaik sahaja Al-Quran. IPod ini juga, seperti yang mereka katakan Kak menjadi baik jika seseorang memasak.

Resepi Roti Sandwich Sardin Goreng

Biasanya saya tidak goreng tohor sardine. Sahaja mashed, tenusu masam air limau nipis dan tambah sedikit garam. Sedia. Tetapi buat masa ini saya dalam cara yang akan kak Kama kreatif dalam menyediakan makanan untuk keluarga masing-masing. Tiada yang disediakan untuk membuang resepi roti goreng inti sardin tetapi menghasilkan makanan yang lazat dan sihat.

[irp]

Bahan-bahan resepi roti sardin goreng sedap :

 • 10-12 hirisan roti sandwic
 • 1 cawan tepung
 • 1 cawan air
 • 1 telur
 • Minyak untuk menggoreng
 • teras
 • 1 kecil boleh dari sardin (ambil ikan sahaja)
 • 1/2 Bawang besar (dihiris)
 • 2 ulas bawang putih (cincang)
 • 1 hirisan halia (cincang)
 • 4-6 Cili padi (dihancurkan / dicincang)
 • nanti garam

Bagaimana untuk membuat resepi roti sardin goreng telur :

 1. Tumis bawang putih, Halia, cilipadi dan bawang sehingga wangi.
 2. kemudian masukkan sardin, kacau sekali.
 3. sesuaikan rasa dan boleh dipadam.
 4. Dimasukkan ke dalam mangkuk, kemudian mash sardin yang telah menggunakan salah satu cabang.
 5. Untuk adunan, menggabungkan tepung, garam secubit, telur dan udara. Kacau dengan sudu.
 6. Apabila saya pertama kali menuangkan masa dengan baik.
 7. Potong dua sandwic, isikan inti sardin lepas, 2 gelas.
 8. Celup roti yang telah diletakkan sebelum teras adunan teras, dan kemudian goreng dalam minyak panas.
 9. Apabila roti yang sudah kekuningan dan berkhidmat boleh angkat

Leave a Comment