Resepi Roti Sosej Cheese Leleh

Resepi Roti Sosej Cheese – Resipi ini dikongsi dengan Noor Haffiza yang dipanggil cose keju cuka keju cair. Mari lihat Apa bahan dan apa yang diperlukan untuk resipi mudah ini. Jadi pergi minum air kosong dan abdomen hutan dengan biskut. Saya menyaksikan kerja rumah Aiman ​​masakan baru. Pada mulanya lelaki soup sopan makan telur dengan pelbagai penjual daging tapi tidak ada rasa. Ni Ni melilit menu itu.

Resepi Roti Sosej Cheese
Gambar Roti Sosej Cheese

Malam tadi mencuba penerimaan mesyuarat kawan. Ketawa. Tetapi tegas adalah peringatan. Tidak berbuat lebih banyak lagi. Ketakutan tidak habis. Nama keju juga. Dia mesti bersikap sombong. Ia tidak sukar untuk dilakukan dalam kes ini. Kos untuk roti keju telur tidak mahal. Jika orang menjual. Menghancurkan topik rm5 untuk 1 3 keping roti. Saya biasanya memasak menu resepi berbeza Mee dengan Kuah, tetapi hari itu saya tidak mempunyai masa untuk memasak apa-apa.

[irp]

Resepi Roti Sosej Cheese

Selamat pagi bangun beliawan bento Breakfast Morning dan Afia, pastilah pegawai waktu kerja. Makan makan siang pada tengah hari semasa memasak ikan kembali nasik berhujah dengan anda Caru stopper. Aiman ​​memandu sekolah untuk mengambil semula kerja untuk membeli lebih banyak barangan runcit, sehingga rumah terus jatuh. Malam boleh datang bagi saya untuk tidur dan bangun ketika Maghrib memanggil dengan doa.

[irp]

Bahan-bahan resepi roti gulung sosej cheese :

 • roti
 • Sosej dihiris nipis dan keseluruhan
 • Cheese dale
 • telur
 • Marjerin untuk menggoreng

Cara membuat resipi keju roti gardenia sosej:

 1. Ambil sebuku roti dan letakkan keju puncak atas
 2. Selepas itu pangkat sosej dihiris oleh roti supaya dia dapat memenuhi
 3. Ambil satu lagi keping keju dan letakkan hud dengan sekeping sosej dan roti
 4. Sapukan telur dengan telur
 5. Goreng atau panggang roti dalam kuali atau kuali
 6. Tunggu begitu garing di kedua-dua belah pihak dan sebelum makan empat keping roti untuk membolehkan anda makan
 7. Sangat mudah untuk membalas sarapan pagi pagi ini atau esok, masa yang diambil tidak terlalu lama dan ramuannya mudah dicari.

Leave a Comment