Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Roti Sosej Gulung Simple

Resepi Roti Sosej Gulung Simple

Resepi Roti Sosej Gulung – Jika anda tidak cuba, kalahkan resipi yang kita kongsi ini. Kami mencadangkan anda mencubanya sendiri, jangan beli di kedai. Tidak, jika anda membeli di kedai, jangan cheasiya. Jika anda memasak, mula berayun keju pakej tiada lagi cerita. Menjadi pasti, sedap dan selera. Air tangan anda untuk perut anda bahawa ia adalah cantik. Haaa, cepat je melihat ke bawah. Anda semua benar-benar sedar.Pernah mendengar ada roti sosej atau anjing Panas ?? Dia lebih suka menggunakan kata ‘sosej’ berbanding ‘hotdog’. Sosej gulung adalah lebih kurang sama dengan roti sardin, kerana sosej itu juga boleh digantikan dengan sardin Pusat.

Resepi Roti Sosej Gulung
Gambar Roti Sosej Gulung

Resepi Roti Sosej Gulung

Roti sosej yang lazat dimakan pagi untuk sarapan pagi atau makan malam. Memang lazat dimakan bersama sos cili dan mayones. Resipi yang sangat mudah. OK, jika anda ingin mencuba untuk melihat resepi roti goreng sosej secara manual mesti terluka seperti berikut. Resipi Istimewa lakaran, ada gambar langkah demi langkah.

[irp]

Bahan-bahan resepi roti sosej cheese :

 • 3 hirisan roti
 • 3 sosej
 • 1 telur (dipukul dalam mangkuk)
 • Sedikit garam
 • Minyak secukupnya (untuk menggoreng)

Arahan membuat resepi roti sosej pintal :

 1. Panaskan minyak. Separuh-masak sosej goreng. (Itu adalah sehingga goreng atau rebus). Keluarkan, longkang dan diketepikan, membenarkan sejuk sebentar.
 2. Setelah itu, dengan menggunakan gelas atau pengisaran alat, meleperkan roti jadi nipis. Mencipta satu demi satu hingga akhir.
 3. Tujuannya adalah untuk mengeluarkan udara dalam roti itu supaya ia tidak menyerap minyak semasa menggoreng nanti.
 4. Kemudian menewaskan telur dengan sedikit garam hingga sebati.
 5. Dia kemudian boleh roti itu bergolek disumbat dengan sosej goreng lebih awal. Bergolek seperti biasa dan lampiran melancarkan roti dengan telur yang dipukul.
 6. Kot seluruh permukaan telur untuk roti terputus lebih awal.
 7. Dia kemudian boleh Panaskan minyak dan goreng hingga kekuningan selama kira-kira 2 minit. Belakang-flip dan terus memupuk. (Gunakan api sederhana sebagai telur cepat hangus).
 8. Potong secara manual mesti luka sosej yang telah begitu gembira dengan rasa sendiri dan mudah untuk makan, Hidangkan bersama sos cili dan sedia untuk dimakan.

Leave a Comment