Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310

Warning: __search_by_title_only(): Argument #2 ($wp_query) must be passed by reference, value given in /www/wwwroot/phoenixhillna.org/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
√Resepi Roti Sosej Pintal Mudah Lembut

Resepi Roti Sosej Pintal Mudah Lembut

Resepi Roti Sosej Pintal Mudah – Apa-apa resipi pon boleh guna. Kanak-kanak memakai pelembap resipi untuk, tidak mahu memakai boleh pon jek. Sebab yang membuat roti dia sebenarnya adalah teknik yang lembut dan lembut. Selagi ia boleh mengutip sendat dengan, InsyaAllah, akan roti gebu Gebas ?? Saya tidak pernah menggunakan resipi untuk bun roti itu tanpa pelembut (pelembut roti), roti lebih cantik.

Resepi Roti Sosej Pintal Mudah
Gambar Roti Sosej Pintal Mudah

Saya juga tidak menggunakan resipi yang mempunyai pelembut tidak langsung, lebih cantik, paun juga. Yummy yummy pound masing-masing. Terdapat kedai roti yang menggunakan susu, beberapa menggunakan krim, sesetengah menggunakan rebus air dan menembak ais. Semua paun begitu ja. Hehehehehehe ??Jadi secara ringkas, ia adalah satu teknik, dan juga praktikal. Bukan apa, kenapa menggentel praktikal rabbani dan sosej bergolek yang. Lelaki itu tidak pernah cuba Fusiliers terus menjadi cantik bebenor (kecuali tentu saja di tangan seni la ya). Belajar dan terus belajar dengan praktikal (buat sendiri), boleh.

[irp]

Resepi Roti Sosej Pintal Mudah

Ala sekarang pon dah masak banyak kelas pengajian luar kampus, dan terdapat banyak sangat baik jarak pembelajaran video masakan kelas. Ia adalah wang yang bernilai. Tetapi Takpe, saya ulangi resipi sama yang saya gunakan untuk membuat bun roti sosej ni.Baik waktu malam dan dialu-alukan untuk menyiarkan semua ciri. Surat khabar apa? sihatkah? Jika anda selalu membuat roti uli mod makananya sudah mari … jadi jangan terkejut jika hari-hari yang saya tinggal roti … Sebaik sebaik-baiknya ikut Rachel knead doh.

[irp]

Bahan-bahan resepi roti gulung sosej berkeju :

 • 1 pakej yis
 • 2 camca besar gula
 • 1 sudu besar mentega
 • 1 sudu besar susu sejat
 • Garam secukup rasa
 • 3/4 cawan air suam
 • 2 ½ cawan tepung

Bagaimana untuk membuat resepi roti sosej pintal mat gebu:

 1. bahan seperti yis, garam dan gula dengan air sejuk.
 2. Biarkan ia selama 10 minit.
 3. Kemudian Campurkan adunan tepung dan butter.
 4. Knead sehingga doh.
 5. Jika masih berkhidmat, tambah tepung.
 6. Biarkan doh selama 45 minit.

Cara Memintal resepi roti sosej berkeju:

 1. Ambil doh dan meleperkan doh terpaksa Balut sosej tersebut.
 2. Memotong balutan sosej sekata tetapi tidak berpisah.
 3. Kemudian, keping keping ke kiri dan ke kanan.
 4. Selesai berputar, gosok roti dengan sos cili, topeng keju dan mozarela.
 5. Bakar pada 160 darjah Celsius selama 20 minit.

Leave a Comment